Trends & Vision: levering uit voorraad, dè webshop voor Esschert Design, Secrets du Potager en Outhings

myBalconia

Mooi voor uw balkon - Ontwerp uw eigen balkon! Er zijn specialisten voor Tuin Accessoires, voor Keuken accessoires, voor chique woonkamer en een gezellige slaapkamer. Er zijn leveranciers voor alles en iedereen. Maar er is maar een specialist voor uw balkon! En dat is:

myBalconia is uitsluitend gespecialiseerd op balkons, dakterrassen en kleine tuinen. Mooi, gezellig, individueel, functioneel zoals ze zouden moeten zijn. Waar elke vierkante meter telt. Wij bieden alle mogelijkheden voor goedkope, kwalitatief hoogwaardige inrichting van uw outdoor leefruimte. En dit het hele jaar door.

Tot slot, niet enkel de zomer hoeft een balkon te maken. Ons assortiment omvat alle vier de seizoenen en is bedoelt om elke dag opnieuw op het balkon te verblijven. Kwaliteit en functionaliteit zijn net zo belangrijk als diversiteit en design. Alle producten van myBalconia zijn weerbestendig en aangepast in grootte, vorm en functie tbv ruimtelijke kenmerken van een balkon. Bovendien zijn onze ontwerpteams voortdurend naar nieuwe inspiratie en producten.

Wat u ook zoekt voor uw geliefde outdoor rijk, kijk eerst naar myBalconia

Van hoog naar laag sorteren

8 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

8 artikel(en)