Trends & Vision: levering uit voorraad, dè webshop voor Esschert Design, Secrets du Potager en Outhings

Abonneren op RSS-feed

Esschert Design

Esschert Design

Genieten van het rijke buitenleven:
Met de natuur als grote inspirator biedt Esschert Design u unieke (cadeau)artikelen die kwaliteit en originaliteit koppelen aan functionaliteit.

Esschert Design Esschert Design is gespecialiseerd in het ontwikkelen van collecties gerelateerd aan tuinieren en natuur. Zij creëren leidende concepten in de branch die focust op bijvoorbeeld wilde vogels en dieren, outdoor haarden, kindertuinieren en werken in de tuin. Al deze producten zijn ontworpen door eigen ontwerpstudio met Europese ontwerpers. Zij werken nauw samen met fabrieken die een breed scala aan producten speciaal voor hen produceren. Op deze manier kunnen collecties en concepten gemaakt worden zonder nadruk te leggen op een speciaal materiaal.

Los van alleen functionaliteit zijn de collecties vaak aantrekkelijk om te geven doordat ze verrassend, innovatief en decoratief zijn. Dit maakt dat de collecties zeer succesvol verkocht worden door detailhandelaren gespecialiseerd in tuinieren, zoals doe-het-zelf zaken en tuincentra, alsmede detailhandelaren die seizoensgebonden tuinthema’s hanteren, zoals cadeau- en meubelwinkels, warenhuizen en boekenwinkels. De producten van Esschert Design worden wereldwijd afgenomen en worden verkocht in meer dan 70 landen.

Van hoog naar laag sorteren

1-15 van 64

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Van hoog naar laag sorteren

1-15 van 64

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5