Trends & Vision: levering uit voorraad, dè webshop voor Esschert Design, Secrets du Potager en Outhings

25 vetbollen in emmer

Meer afbeeldingen

25 vetbollen in emmer

Normale prijs: € 17,54

Uw prijs € 8,75

Availability: Niet in voorraad

25 vetbollen (2.3 kg) in hersluitbare emmer: 30 x 20 x 15 cm
Beschrijving

Details

Een hersluitbare verpakking welk voorkomt dat muizen in uw opslag van dit voer kunnen eten. Het optimale aanvullende voer voor het van nature aanwezige voedsel.

1-2 vetbollen dienen altijd in uw tuin aanwezig te zijn voor uw vogels. Het voedselaanbod voor onze vogels wordt steeds krapper, daardoor worden veel vogelsoorten steeds zeldzamer. Voer het hele jaar bij met dit vogelvoer en haal de bonte vogelwereld weer in de tuin. Verschoon 1 keer per week grondig het voederhuis en verplaats het regelmatig naar een andere lokatie in uw tuin om ziektes te voorkomen. Laat hierbij geen resten van schoonmaakmiddelen achter. Hang het voederhuis minimaal 3 meter weg van nestkasten, dit ivm het terratorium van vogels. Vul het voederhuis vroeg in de ochtend en eventueel nogmaals in de namiddag, maar voorkom een overmaat aan voer opdat geen muizen of ander ongedierte ’s nachts van het voer gaat eten.

Aanvullend diervoer voor tuinvogels. Uitsluitend diervoer. Niet voor menselijk consumptie.

Ingrediënten: graan, bloem, tarwe, maïs, zonneploempitten, oliën en vetten, antioxidant additieven E311 en E320. Analyse: 11.5 % ruwe proteïne, 18 % ruw vet, 5 % ruwe vezel, 4 % ruw as. Tenminste houdbaar tot/Partijnummer: zie stempel onderkant. Koel en droog bewaren. Sluit de verpakking na gebruik.

Extra informatie

Extra informatie

Voorraadnummer FB801
EAN Code 8714982093180
Afmetingen 30 x 20 x 15 cm / 12 x 7.8 x 6 inch
Gewicht (gr) 2300.0000
Materiaal Vogelvoer
Fabrikant Esschert Design

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.